tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post1309789933714428033..comments2024-03-18T00:13:14.065+01:00Comments on Pásztortűz: Függelék, de kötelező!POhttp://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-7256790599547472292013-05-05T07:31:03.378+02:002013-05-05T07:31:03.378+02:00Újabb kipróbálásra váró recept! 2 megjegyzés: Gyík...Újabb kipróbálásra váró recept! 2 megjegyzés: Gyíkfarokból nem jó -e vajon? (gyíkfarok, vajon) Ha igen, ráállnék a nagyüzemi gyíktartásra, annak ugye visszanő...<br />2., disznót gyakrabban vágunk mint marhát, a farkat füstöljük, általában sárgaborsólevesbe főzzük. Lehet nem annyira kurrens, ám igen finom az is. Fellelhetősége a marhafarokénak talán tizede. Csülök hentes, aki az én szülővárosomban székel, egyszer ki is okosította a nejemet, aki nekem akart kedveskedni, hogy ilyet bizony egy hentes sem tart...Daróczi Imrehttps://www.blogger.com/profile/10215498888524896591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-61804546068004785122013-04-26T18:08:44.956+02:002013-04-26T18:08:44.956+02:00Jó és finom.
Hanem, Imcsi, ezt ökörfarkkóróval érd...Jó és finom.<br />Hanem, Imcsi, ezt ökörfarkkóróval érdemes tálalni. Szárítva, hogy ne kehegj a borstól, frissen, mert jó a színe, ide cseng a neve.süllőcskehttps://www.blogger.com/profile/06973091106129844482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-9423039545389934822013-04-26T14:52:53.843+02:002013-04-26T14:52:53.843+02:00Bocs a figyelmetlen, futólag történt olvasásért. S...Bocs a figyelmetlen, futólag történt olvasásért. Szülővárosból származó alapanyagot szívesen átveszek!Mitzi von Küchehttps://www.blogger.com/profile/02587456353949452232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-43889827194216140732013-04-26T11:09:13.154+02:002013-04-26T11:09:13.154+02:00Néha ritkán, úgy egy évben egyszer ráakadok, akkor...Néha ritkán, úgy egy évben egyszer ráakadok, akkor veszek is. A barokk nevű levest főzöm belőle, de ez az összetrumixolt zöldséges változat nagyon jól hangzik!Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-68776731805835281162013-04-26T09:53:41.494+02:002013-04-26T09:53:41.494+02:00@Sheila: pffffffff, akkor most autózhatsz vissza a...@Sheila: pffffffff, akkor most autózhatsz vissza a Metróba ;)<br /><br />@Mitzi: ebben is van babérlevél. Abban a bizonyos áruházban, ahol az ossobucco alapanyagát vesszük, szokott lenni. Rablás határát súroló, 2900 Ft-os áron. Ezért én inkább szülővárosomban, a vágóhíd boltjában veszem meg, baráti, 1100 Ft-os árban.POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-15036514141415892302013-04-26T09:26:32.765+02:002013-04-26T09:26:32.765+02:00Én sem láttam még soha hentesnél. A levesről is cs...Én sem láttam még soha hentesnél. A levesről is csak halvány ízemlékeim vannak (v.ö. Proust), de úgy emlékszem, abban babérlevél is volt. Mitzi von Küchehttps://www.blogger.com/profile/02587456353949452232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-73468250670312134072013-04-26T05:11:49.413+02:002013-04-26T05:11:49.413+02:00tegnap láttam a metróbantegnap láttam a metróbanSheila G.https://www.blogger.com/profile/03259766906839157174noreply@blogger.com