tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post4966604649787985148..comments2024-03-18T00:13:14.065+01:00Comments on Pásztortűz: Mondom: zöld dió!!!POhttp://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-30017442715527032782012-07-08T18:16:52.197+02:002012-07-08T18:16:52.197+02:00folytatást ígértél....folytatást ígértél....anica inkognitóbannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-83274853019242680382012-06-19T23:00:34.613+02:002012-06-19T23:00:34.613+02:00én ezt jól megkóstolnám annak ellenére, hogy cukke...én ezt jól megkóstolnám annak ellenére, hogy cukker lesz benne :)gerduskanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-31301656875287226872012-06-18T17:52:01.354+02:002012-06-18T17:52:01.354+02:00@Hajdul: Rebarbara az méreg még cukorral is. Az ox...@Hajdul: Rebarbara az méreg még cukorral is. Az oxálsav tartalma legfeljebb rhododendron locsolására és vesekő növesztésére alkalmas - szerintem :)Andrass9https://www.blogger.com/profile/02075853219182991991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-44339079146741361702012-06-18T17:48:50.977+02:002012-06-18T17:48:50.977+02:00Már három hete érik az ihatatlan diópálinka/likőr....Már három hete érik az ihatatlan diópálinka/likőr. Anyám kérte, hogy apám iránti nosztalgiából készítsek neki...<br />Ez egy olyan dinamikus komment lesz:)Andrass9https://www.blogger.com/profile/02075853219182991991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-70111977049184409662012-06-18T14:24:04.697+02:002012-06-18T14:24:04.697+02:00Nem tudom kommentelőnek, hogy kell válaszolni. She...Nem tudom kommentelőnek, hogy kell válaszolni. Sheila G. : Akkor hogy lesz ehető a rebarbara?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-51082057958049737252012-06-18T11:51:38.345+02:002012-06-18T11:51:38.345+02:00a rebarbarához nem kell túl sok cukor...a rebarbarához nem kell túl sok cukor...Sheila G.https://www.blogger.com/profile/03259766906839157174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-46901179290331352992012-06-18T02:16:13.262+02:002012-06-18T02:16:13.262+02:00@Kati: Kati, te meddig áztatod?@Kati: Kati, te meddig áztatod?POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-31151707325393924042012-06-18T02:11:42.213+02:002012-06-18T02:11:42.213+02:00@Mitzi: Lehet, hogy több vízcserével hamarabb kiol...@Mitzi: Lehet, hogy több vízcserével hamarabb kioldódnának a dolgok, de ezt menet közben nemigen lehet ellenőrizni. Marad a tapasztalatokon alapuló 3 hét, pedig azt talán még a lyuggatott változathoz találták ki.<br /><br />@Hajdul: Nagyon sok cukor kell majd hozzá. Talán úgy kéne mondani, hogy zöld dió szirupban.POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-68968375240983152282012-06-17T21:59:05.447+02:002012-06-17T21:59:05.447+02:00Majd kíváncsi leszek, mennyi cukor kell hozzá. Oly...Majd kíváncsi leszek, mennyi cukor kell hozzá. Olyan lehet ez is mint a rebarbara. Annyi cukor kell, hogy ehető legyen, hogy már túlzás dióbefőttnek nevezni. Inkább diós cukor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-45410772559917790952012-06-17T18:31:53.753+02:002012-06-17T18:31:53.753+02:00Ha 3 hétig kell áztatni, akkor idén kimarad, sajno...Ha 3 hétig kell áztatni, akkor idén kimarad, sajnos. Két hetem van még itt, aztán holiday! Nincs valami turbósított változat?Mitzi von Küchenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-68125954017441146732012-06-17T17:20:53.424+02:002012-06-17T17:20:53.424+02:00Mi is odatettük ma érni a zölddió likőrnek valót:)...Mi is odatettük ma érni a zölddió likőrnek valót:)Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-80507451031136731602012-06-17T14:58:55.038+02:002012-06-17T14:58:55.038+02:00elhiszem, de akkor is zölddió íze lesz.elhiszem, de akkor is zölddió íze lesz.Sheila G.https://www.blogger.com/profile/03259766906839157174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-73442054558443472452012-06-17T13:30:45.782+02:002012-06-17T13:30:45.782+02:00@Sheila: ez sokkal jobb lesz. Egyrészt mert nem an...@Sheila: ez sokkal jobb lesz. Egyrészt mert nem anyósod, hanem én, másrészt meg nem lekvár, hanem befőtt ;-)<br /><br />@névtelen: mifelénk olyan mozaikosan károsodott. Van, hogy egy udvarban az egyik fa üres, a másik pedig tele van. Valószínű azért, mert eltérő fajtákat a mifelénk enyhe fagy más stádiumban érte.POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-69742353643465550192012-06-17T13:05:35.288+02:002012-06-17T13:05:35.288+02:00Akinek nem fagyott el húsvétkor...Akinek nem fagyott el húsvétkor...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-4414234207431869342012-06-17T07:44:12.653+02:002012-06-17T07:44:12.653+02:00anyós szokott zölddiólekvárt. nem szeretemanyós szokott zölddiólekvárt. nem szeretemSheila G.https://www.blogger.com/profile/03259766906839157174noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-12154121000292799452012-06-17T05:02:46.369+02:002012-06-17T05:02:46.369+02:00Izgatottan várom a folytatást!:)Izgatottan várom a folytatást!:)krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.com