tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post640524760280548679..comments2024-03-18T00:13:14.065+01:00Comments on Pásztortűz: Hogy volt? - paprikát füstöltünk, nagyon ütős lett!POhttp://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-77265001984840359972013-01-14T00:07:56.278+01:002013-01-14T00:07:56.278+01:00Imre!
Kabbe...Imre!<br />Kabbe...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-28089319580468441712013-01-09T22:30:13.175+01:002013-01-09T22:30:13.175+01:00Waka, én vajaszsemlét is ettem vele,hidd el, úgyis...Waka, én vajaszsemlét is ettem vele,hidd el, úgyis über! :)anica inkognitóbannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-69322455617580563022013-01-09T20:18:48.323+01:002013-01-09T20:18:48.323+01:00Én eddig csak utánfűszerezésre használtam, de igen...Én eddig csak utánfűszerezésre használtam, de igen jó volt.Wakahttps://www.blogger.com/profile/12415259479229063217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-60969701870489709952013-01-09T19:16:02.344+01:002013-01-09T19:16:02.344+01:00Az illata olyan, hogy egyszerűen századmásodperc a...Az illata olyan, hogy egyszerűen századmásodperc alatt beindítja az ember összes érzékszervét. Az íze pedig...valami fantasztikus! :)<br />anica inkognitóbannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-2018234548756270862013-01-09T18:36:57.064+01:002013-01-09T18:36:57.064+01:00Nem állom meg, hogy ne piszkálódjak:
"A szárí...Nem állom meg, hogy ne piszkálódjak:<br />"A szárítás nem történhet 50 °C felett, mert akkor a paprika aromaanyagai károsodnak, a cukortartalma karamellizálódik"<br />Ha a cukor 50C-n karamellizálódik, akkor én vagyok a dalai láma ...<br />Amúgy izgatottan várom az anyagot, hogy én is megkóstolhassam.<br />Azt azért tegyük hozzá, hogy PO-nak pont ilyen próbára küldtem a spéci mexikói magot, csak neki nem eredt meg. Nekem sem lett sok - 4 kis üveg középcsípős, ám annál ízesebb paprikakrém termett.Andrass9https://www.blogger.com/profile/02075853219182991991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-29948455151988064502013-01-09T16:13:29.116+01:002013-01-09T16:13:29.116+01:00elsőre úgy gondoltam én is :)
1kutyaelsőre úgy gondoltam én is :)<br /><br />1kutyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-4358557572982231822013-01-09T16:05:05.056+01:002013-01-09T16:05:05.056+01:00Robi, természetesen paprikáskrumplit jelent, a füs...Robi, természetesen paprikáskrumplit jelent, a füstölt paprika nagyon illik belé, mint a slambucba is.süllőcskehttps://www.blogger.com/profile/06973091106129844482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-69081428611586163072013-01-09T15:21:08.019+01:002013-01-09T15:21:08.019+01:00@Robi: Süllőcske majd kifejti neked a pityókatokán...@Robi: Süllőcske majd kifejti neked a pityókatokány témáját, addig felkészülésképpen nézd meg a Berbécsflékeny c. posztban a Székely nyelvlecke epizódját.POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-40055280994013538832013-01-09T14:57:56.588+01:002013-01-09T14:57:56.588+01:00én legutóbb a kényszerből konyhában főzött slambuc...én legutóbb a kényszerből konyhában főzött slambucot bolondítottam meg vele, kislányom meg is kérdezte, hogy "Bográcsban főzted Apu?" (szakadt az eső meg kva hideg volt) :-D<br /><br />a pityókatokány az milyen ételt takar András?<br /><br />1kutyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-65670110026369567092013-01-09T11:49:51.515+01:002013-01-09T11:49:51.515+01:00Minőségi termék, csucsu jelzéssel ellátva.
Paprika...Minőségi termék, csucsu jelzéssel ellátva.<br />Paprikafajtákkal való variációk kutatása támogatva, mégpedig legjobb szegedi művelésekből szerzett anyaggal.<br />Tegnap pityókatokánba tettem, a "bográcsíz" megjelenésének érdekében.<br />Sok mindenhez használtam már, majd le is írom.süllőcskehttps://www.blogger.com/profile/06973091106129844482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-2279808796672371242013-01-09T09:07:45.155+01:002013-01-09T09:07:45.155+01:00Több spanyol városban is hiába kerestem Pimiento a...Több spanyol városban is hiába kerestem Pimiento afumado-t, örülök, hogy idehaza kaptam belőle. PO füstölt paprikája szuper, értékes fűszer gyanánt használom.Mitzi von Küchenoreply@blogger.com