tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post7075227865257155158..comments2024-03-18T00:13:14.065+01:00Comments on Pásztortűz: A zöld diós kaland végePOhttp://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-41030789629992008612019-06-16T13:03:24.094+02:002019-06-16T13:03:24.094+02:00Probáltad már féladag cukorral keszíteni? Vagy az ...Probáltad már féladag cukorral keszíteni? Vagy az abszolút lehetetlen?<br />Virogahttps://www.blogger.com/profile/08625356666503644280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-55373545869672204052018-06-03T22:48:29.955+02:002018-06-03T22:48:29.955+02:00Tetszik ez az oldal, meg a zolddio is.Tetszik ez az oldal, meg a zolddio is.Gabihttps://www.blogger.com/profile/01144747240646378567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-28281655379940534512012-07-16T19:52:03.120+02:002012-07-16T19:52:03.120+02:00Én ezt bakfis koromban próbáltam, a szakácskönyv v...Én ezt bakfis koromban próbáltam, a szakácskönyv végigolvasásával kiválasztottam a legbonyolultabb dolgokat. Persze anyukám racionalitása gátat szabott a kreativitásnak, viszont diófánk volt, és azon kívül nem sok minden kell, tehát ezt megcsináltam. Arra emlékszem, hogy brutál szegfűszeg íze volt. Azóta nem éreztem késztetést, de lehet, hogy akkor elrontottam valamit :) MóniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-19635676610395280692012-07-11T19:12:22.432+02:002012-07-11T19:12:22.432+02:00Hát idén már lemaradtam, de jövőre biztosan!Hát idén már lemaradtam, de jövőre biztosan!Erdokóstolóhttps://www.blogger.com/profile/03525974798226837161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-5632165562216339222012-07-11T16:37:59.638+02:002012-07-11T16:37:59.638+02:00jól hangzik ez a zölddió, de a török rizspuding is...jól hangzik ez a zölddió, de a török rizspuding is érdekelne...:)<br />és végre újra írtál!!!anica inkognitóbannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-884425471289800142012-07-10T03:54:30.855+02:002012-07-10T03:54:30.855+02:00A sok cukor a tartósítás miatt szükséges. De ízesí...A sok cukor a tartósítás miatt szükséges. De ízesítő szerepe is van. (én még nem láttam olyat, aki ismerte és ne akarta volna megenni)POhttps://www.blogger.com/profile/11964437883758287991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7855340076259744506.post-46102905330903443182012-07-09T22:33:02.428+02:002012-07-09T22:33:02.428+02:00Tavaly nézegettem recepteket, engem inkább a sok c...Tavaly nézegettem recepteket, engem inkább a sok cukor tartott vissza az elkészítésétől nem a macera. Azt gondoltam, brutál édes lesz a végkifejlet. Az eszembe se jutott, hogy dísziteni is lehet vele, nem kell feltétlenül megenni:)No majd jövőre kipróbálom, persze ezt a rövidített verziót:)krinszhttps://www.blogger.com/profile/02997422906447277557noreply@blogger.com