2011. január 26., szerda

A jó olvasó...

...mindenekelőtt érdeklődő. Amikor olvassa valahol a Pásztortűz blog nevét, példás reakcióidővel, "ejh, mi a szösz?!" felkiáltással rákattint. És elolvas mindent. És nyom egy tetszik gombot, vagy nyom egy nem tetszik gombot.



...precíz. Ha egyszer már idetévedt, beteszi a Pásztortüzet a kedvencei közé, hogy másnap könnyen megtalálja.

...agilis. Ha olvas itt egy jobb receptet, azonnal linkeli és továbbküldi ímélben a haverjainak, barátnőinek, kérve őket, hogy küldjék tovább 10 barátjuknak és jól megfenyegeti őket arra az esetre, ha mégsem pattintják tovább.

...trendy. Betolja a facebook, vagy az iwiw hírsávjába a legújabb Pásztortűz poszt linkjét, még akkor is, ha tegnap ezt már valaki más is megtette. Egyszer olvastam egy indiánról, aki képes volt egyszerre nyolc nyílvesszőt a levegőben tartani. Szóval így...

...kreatív. Felhív engem, mert eszébe jutott, hogy ezt a cuccot lehetne így is főzni, meg úgy is. Vagy egyáltalán: neki is van egy tuti receptje és elmeséli.

...megszállott. Még éjjel kettőkor este tízkor is képes felhívni: tudod, mi jutott eszembe? Ahhoz a kubai leveshez utógondozásképpen mekkora lenne egy bladi meöri!!!

...tényleg szeret főzni. Néha kipróbálja azt, amit itt olvasott és visszaszól, hogyan sikerült. Elmondja, hogy ő mit csinálna másképpen. Elmeséli, mekkorát villantott a tejbekölessel. Esetleg megemlíti, hogy beégett a tárkonyos hallevessel a paleo csaja előtt, merthogy...

...jó diplomata. Ha meghívják egy szalonnasütésre, vagy egy újgazdag bábekjú pátira, már a második mondatában képes eljutni a Pásztortűz említéséig, magára vonva ezzel a kemény mag kitüntető figyelmét.

...elkötelezett. Otthon lilafügés kötényben főz, malackarajos pólóban villant a céges bulin, ahol ő promótálja a dunai halászlevet, az összes neves blogger könyve ott sorjázik a könyvespolcán és ímélt ír nekem, hogy mikor lesz már Pásztortűz emblémás póló is.

Egyszer biztosan lesz. Majd ha sok-sok ilyen olvasóm lesz :-))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bástya elvtárs: Szerénység. Ne tömjénezze magát. Szerénység. Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
:-)

PO írta...

;-)

marta írta...

:)