2011. február 1., kedd

Hoppá! Utolértük a Malackarajt!

Nincs mellébeszéd, a makacs tényt nem akarom elhallgatni: utolértük őket. A számláló kipörgött, ötezer körül járunk.

Pontosítok. Az eddigi öt hónapunk során MOST elértük a Malackaraj egynapi látogatottságát. Ez óriási eredmény, sőt, egyáltalán nem vagyok elkeseredve, valamikor ők is így kezdték. (...jut eszembe a régi Boncz-poén: a rendőr elvtárs is csak volt egyetemista!)

Ahogy visszanézem a statisztikát, jellemző módon sok látogató a google kereső segítségével kerül ide. A legnépszerűbb keresett kifejezés a pirított tészta leves. Meg a pásztortűz. És a sinkakutya :-))
Természetesen az olvasók 95 %-a hazai, tömbmagyar, de nyomban ott lohol mögötte az USA (bizony!) és egy sor európai ország. Elképzelem, hogy szórvány magyarok tévednek be ide, arra viszont gondolni sem merek, hogy néhány elszánt orosz, meg egyesültarab csak azért tanulta meg a latin betűket, meg a magyar nyelvet, hogy bennünket eredetiben olvashasson :-)))

Persze nem ülök a babérjaimon, gondolkodom, hogyan lehetne növelni az olvasók számát. Kis befektetés, nagy publicitás, gondoltam - a történelemben már nem először. Megkerestem ezeket a linkajánló oldalakat, leírtam, hogy tegyék már ki a Pásztortüzet is.
Hát, a zsir.lap.hu megvan. Azt hiszem, ez a kötelező minimum.
A porkölt.lap.hu evidencia.
A paprikas lap.hu oldalt indokolni sem szükséges.
A bogracs.lap.hu csont nélkül sikerült, itt megjelenni úgymond prestigekérdés.
Feltettek a slowfood.lap.hu oldalra is, aminek őszintén örülök.
Az etel.lap.hu oldal viszont betelt(!), azt írták, nézzek vissza később :-D
Még egy: a gasztroblog.tlap.hu  is felsorolja oldalunkat.

Most itt tartunk. De ez csak a kezdet!

Nincsenek megjegyzések: