2011. március 10., csütörtök

Gizus kitüntetett!!!

Nem mondhatom, hogy számítottam rá, azt sem tudtam, hogy van ilyen. Van! Gizus adományozta nekem, én pedig büszke vagyok rá! Itt van, nézzétek:
Gizus indoklása szerint: "Már csak azért is megérdemli a díjat, mert férfi léttére fakanalat ragad! Kellemes stílusban vezeti a blogját és egy kis nyálelválasztásért mindenképp érdemes hozzá benézni! Szerintem méltatlanul kevés követője van ennek a nagyszerű, hagyományőrző blognak!"

Köszönöm szépen Gizusnak (ejjj, ha tudnád, hogy még mosogatni is tudok!) és nektek, Drágajó Olvasóim, akik még nem vettétek el a kedvemet a csintalankodástól és akiktől sok muníciót kaptam.
A szabályok szerint én is továbbadom ezt a díjat. Nos,  

az én díjazottam: Andi  !!!

Andi elkötelezetten, kreatívan csinálja blogját, amelynek gerincét az orosz fekete terrierek adják. Nem populáris téma, hozzá hasonló elkötelezett kutyásoknak szóló blog. Külön díjazom (ez lesz majd a Liebster Dog díj :-))), hogy ezeket a kutyákat komplexen közelíti meg, nemcsak a plüssmackókat, hanem az értékes munkatulajdonságokat is ápolja. Kezdettől figyeltem lelkesedését, sok segítséget kaptam tőle, neki is van egy téglája abban, hogy én is írni kezdtem.

Ha nem Gizustól kaptam volna a díjat, akkor ő lett volna a másik jelöltem :-))) Nagyon szimpatikus ez a szappankészítés, ez is a hagyományőrzés egyik formája. Nagyon tetszik ebben is a kreativitás és az a kézműves milliő, ami körülveszi ezt a témát, erről ezentúl többet fogok olvasni.

Mi a teendőd, Andi?
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót!
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét!
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről!
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csíjjha! :) Most aztán meglepődtem.... Még szép, hogy elfogadom! Sőt,köszönöm szépen!

Most pedig megyek és elgondolkodom 3-5 blogon.... de lehet, hogy csak 1 lesz, mint neked.... remélem nem veszik tőlünk ezért vissza ezt a kitüntetést. ;-)

A

PO írta...

Gratulálok, Andi!!! :-))

Névtelen írta...

Szóval Imrém, Te egy olyan férfi vagy aki odavan a "fakanál"-ért...
Jó lesz vigyázni...
:-))))